Το περιοδικό GRACE κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου με «Το Βήμα της Κυριακής» κι έρχεται να κατακτήσει δυναμικά την Ελληνίδα του σήμερα, ταξιδεύοντάς την σε έναν κόσμο γεμάτο εικόνες, πρωτοτυπία, λάμψη και έμπνευση. Το πρώτο τεύχος έρχεται με ένα αφιέρωμα σε μια σπουδαία Ελληνίδα του 20ου αιώνα, τη Μαρία Κάλλας. Η Τάμτα, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Αντιγόνη Κουλουκάκου μεταμορφώνονται σε Μαρία Κάλλας και αποδεικνύουν ότι η γυναικεία ομορφιά θέλει χάρη, δυναμισμό και άποψη για να είναι διαχρονική.

Μαζί με το «Το Βήμα της Κυριακής» κι ένα συλλεκτικό τεύχος «BHMAGAZINO», αφιερωμένο στη λάμψη της γιορτής. Οι καλύτερες γιορτινές επιλογές και τα θεαματικότερα, αποκλειστικά ρεπορτάζ είναι στο «BHMAGAZINO»-Christmas Wishes.

Ακόμη, μαζί με το «Το Βήμα της Κυριακής» στις 10 Δεκεμβρίου και μια επετειακή έκδοση με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 χρόνων από τη βράβευση του πρώτου Έλληνα λόγιου με το Νόμπελ Λογοτεχνίας. «Σεφέρης 1963. 60 χρόνια Βραβείο Νόμπελ», μια νέα ματιά στην πορεία και το διαχρονικό έργο του μεγάλου ποιητή.

GRACE: Υπέροχες ιστορίες για υπέροχες γυναίκες

GRACE, υπέροχες ιστορίες για υπέροχες γυναίκες. Με διερευνητική δημοσιογραφία, ανθρωποκεντρικό πρωτογενές περιεχόμενο και υψηλή αισθητική, στοχεύει να γίνει το σημείο συνάντησης όλων των γυναικών που αναζητούν συναίσθημα και αυθεντικότητα.

Το GRACE συλλέγει, μεταξύ άλλων, μοναδικές ιστορίες προσώπων που ξεχωρίζουν, εστιάζει σε αφηγήσεις που προάγουν το συναίσθημα, παρουσίαζει ανέκδοτες ιστορίες. Φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο ανθρώπους από κάθε χώρο, ακολουθεί την καθημερινότητα ατόμων που απασχολούν την κοινή γνώμη και αναδεικνύει το έργο φιλανθρωπικών σωματείων.

Το πρώτο τεύχος του φιλοξενεί ένα μεγάλο αφιέρωμα για μια σπουδαία Ελληνίδα του 20ου αιώνα, τη Μαρία Κάλλας. Τέσσερις δυναμικές παρουσίες μεταμορφώνονται σε Μαρία Κάλλας και αποδεικνύουν ότι η γυναικεία ομορφιά θέλει χάρη, δυναμισμό και άποψη για να είναι διαχρονική.

Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στη Μαρία Κάλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννησή της. Κυκλοφορεί με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα με πρωταγωνίστριες τις Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάμτα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Τάμτα σε μία νέα εκδοχή της Μαρίας Κάλλας, περιγράφει την εμπειρία της και τη σύνδεσή της με τον μύθο της μεγάλης Ελληνίδας σοπράνο. Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ενσαρκώνει την απόλυτη ντίβα με συνέπεια στο καθαρό βλέμμα και τις κινήσεις της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ταμπεραμέντο της μεταμορφώνεται σε έναν εκπληκτικό ρόλο επί σκηνής και η Αντιγόνη Κουλουκάκου αξιοποιεί κοινά σημεία αναφοράς και σύνδεσης με τη σοπράνο και σαν σύγχρονη Μήδεια απαθανατίζεται από τον φακό, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η βιογράφος της Μαρίας Κάλλας, Lyndsy Spence, παρέχει αποκλειστικές πληροφορίες στο GRACE για τις τελευταίες σκοτεινές ημέρες της ζωής της σοπράνο.

Η Ράνια Τζίμα, όπως δεν την έχεις ξαναδεί στην καθημερινότητά της αλλά και η Κατερίνα Μιχαήλ με τις κόρες της, Λώρα και Έμιλυ Craig αποκαλύπτουν τα μυστικά της επιτυχίας τους και μοιράζονται μυστικά ομορφιάς.

Ακόμα στο GRACE θα διαβάσεις ένα εκτενές αφιέρωμα για το θρυλικό Μινιόν αλλά και τη συγκλονιστική ιστορία του Θοδωρή Αθερίδη από την παιδική του ηλικία.

Στις 10 Δεκεμβρίου το «BHMAGAZINO» είναι αφιερωμένο στην πολυτέλεια

Το «BHMAGAZINO» – Christmas Wishes που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής» αποτελεί μία συλλεκτική, πολυσέλιδη γιορτινή έκδοση. Ένα φαντασμαγορικό special Issue αφιερωμένο στην Πολυτέλεια. Θέματα, ρεπορτάζ, εικόνες, προσωπικότητες μέσα σε ένα αστραφτερό περιβάλλον που γοητεύει και συναρπάζει.

Ένα λαμπερό κόσμο που δημιούργησαν ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση οι άνθρωποι του «BHMAGAZINO». Η ακτινογραφία του παγκόσμιου πλούτου μέσα από ένα εκθαμβωτικό τρόπο ζωής.

Οι εξαιρετικά πλούσιοι, οι νέοι δισεκατομμυριούχοι, οι πόλεις που επιλέγουν να κατοικούν, οι φορολογικοί παράδεισοι, τα ιδιωτικά αεροπλάνα, τα mega yachts, τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τα members clubs, οι εμβληματικές σουίτες, το ατέλειωτο shopping σε κορυφαίους οίκους τα σούπερ ταξίδια.

Μαζί με το «Το Βήμα της Κυριακής» ο επετειακός τόμος «Σεφέρης 1963. 60 χρόνια Βραβείο Νόμπελ»

Αυτή την Κυριακή «Το Βήμα» δίνει Βήμα στην Ιστορία. Ο εμβληματικός ποιητής. Ο μαχητής της γλώσσας. O χαρισματικός διπλωμάτης. Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τη βράβευση του Γιώργου Σεφέρη με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, «Το Βήμα της Κυριακής» έρχεται με τον αφιερωματικό τόμο, «Σεφέρης 1963. 60 χρόνια Βραβείο Νόμπελ».

Κι όπως αναφέρει στον πρόλογο της έκδοσης ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος: «Ο Γιώργος Σεφέρης είναι ένας από τους κορυφαίους αγωνιστές του ήθους και της γλώσσας. Στάθηκε ένας ανυποχώρητος πολεμιστής στον αγώνα για την κατανόηση των εννοιών και των πραγμάτων, για τη συγκρότηση του γλωσσικού κώδικα της κοινωνικής και πολιτιστικής μας ύπαρξης.

Αγωνίστηκε για την ακρίβεια και την ουσία των λέξεων και για την ομορφιά του λόγου. Αρματωμένος και κομψός. Εξήντα χρόνια από τη βράβευσή του και πενήντα δύο χρόνια από τον θάνατό του, με αυτόν τον τόμο, τιμούμε τον ποιητή».

Ο ΟΤ παρουσιάζει το «Succes Story του ελληνικού χρέους»

Ο «φύλακας άγγελος» των ελληνικών ομολόγων, Δημήτρης Τσάκωνας, περιγράφει στο «Βήμα» τη στρατηγική του ΟΔΔΗΧ καθώς καθώς η απόδοση του ελληνικού 10ετούς συρρικνώθηκε σε χαμηλό 18 μηνών. Επίσης, η Ελλάδα μπαίνει στο παιχνίδι των ημιαγωγών (chips) μέσα από ένα φιλόδοξο στρατηγικό σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Στο Β2 οι Ρέππας-Παπαθανασίου μιλούν για τη νέα τους ταινία «Κουραμπιέδες με χιόνι»

Το αγαπημένο συγγραφικό δίδυμο που έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές γέλιο επιστρέφει στο σελιλόιντ μετά από 15 χρόνια κινηματογραφικής απουσίας. Επίσης, ποιοι είναι οι «κηφήνες» της νοθείας μελιού; Το ρεπορτάζ του Άλκη Γαλδαδά δίνει τις απαντήσεις. Κι ακόμα προτάσεις και κριτικές για βιβλία και θεατρικές παραστάσεις, αλλά και αποκλειστική ύλη από την Wall Street Journal.

Αυτή την Κυριακή 10/12 μαζί με το «Το Βήμα».