Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και τις γυναίκες που αγάπησε, παντρεύτηκε και στη συνέχεια χώρισε προχώρησε ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Κλόκας στην εκπομπή «Ενώπιος – Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Αγάπησα πάρα πολύ τις γυναίκες και τις θαυμάζω. Τις έχω πάντα ψηλά και τις έχω εξιδανικεύσει κάπως. Μεγάλωσα μέσα στα πατρόν, επειδή η μητέρα μου ήταν μοδίστρα, μέσα σε γυναίκες που άλλαζαν, μέσα στις μυρωδιές τους, στον τρόπο που με αγγίζανε», αναφέρει ο Κώστας Κόκλας.

«Όλα αυτά με έκαναν να τις θαυμάζω και να τις αγαπάω. Και αυτή τη στάση κρατάω μέχρι σήμερα. Ήμουν για 10 χρόνια με κάθε σύζυγο, ήμουν πιστός αλλά έφευγα όταν δεν μπορούσα πλέον να είμαι σε αυτή τη σχέση. Ήμουν πάντα ειλικρινής και έχω κρατήσει καλές σχέσεις με όλες τις πρώην σχέσεις μου», εξομολογείται ο ηθοποιός.

Η Κατερίνα Σούλη, η επί 10 χρόνια σύζυγος του ηθοποιού και 10 χρόνια πια είναι χωριστά μίλησε για εκείνον τονίζοντας:

«Τον Κώστα τον ξέρω από παιδί, όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του πετυχημένα βήματα. Τον έχω δει σε πολλές φάσεις της ζωής του, τον έχω πετύχει παντρεμένο ενώ δεν ήμασταν μαζί».

Και πρόσθεσε η πρώην σύζυγός του: «10 χρόνια γάμου και 10 χρόνια που δεν είμαστε μαζί αλλά είμαστε πάρα πολύ κοντά και έχουμε το παιδί μας, τον γιο μας που είναι 15 χρονών. Είναι από τις σχέσεις που δεν τελειώνουν και δεν θέλω να τελειώσει. Τον Κώστα τον αγαπάω, γιατί τον ξέρω μια ζωή. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Και κατέληξε: «Δεν ήταν καθόλου επίπονο διαζύγιο, πρέπει να ήταν από τα πιο ξενέρωτα διαζύγια. Τότε ναι με στεναχώρησε, ήταν μία απογοήτευση για μένα ότι δεν τα καταφέραμε».