Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ο ΠΑΟΚ, νικώντας 1-0 τον Βόλο χάρη σε γκολ του Σβαμπ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία ήρθε στο 13′ με τον Σάστρε να κάνει ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και δύο λεπτά μετά (15′) απείλησε ξανά, όταν ο Βιεϊρίνια έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Ντεσπόντοφ, η κεφαλιά του οποίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κόστιτς.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 23′, με τον Μουργκ να κάνει ωραία ενέργεια, να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία. Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να απειλήσουν και στο 32′, κυκλοφορώντας όμορφα την μπάλα, προτού ο Κόστιτς προλάβει τον Ντεσπόντοφ.

Στο 37′ ο Κωνσταντέλιας ήταν αυτός που με μία προσωπική εκπληκτική ενέργεια προσπάθησε να δημιουργήσει στις προϋποθέσεις για το γκολ, με τον Κόστιτς να διώχνει εν τέλει σε κόρνερ.

Ο Βόλος θέλησε να απειλήσει με ένα σουτ του Γκαρσία έξω από την περιοχή στο 43′, το οποίο ωστόσο πέρασε αρκετά ψηλά. Εν τέλει στο 45′ ο Κίτσος ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ μέσα στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Σβαμπ ν’ ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μισού, με τον Μωραϊτη να στέλνει στα δίχτυα την μπάλα στο 69′. Παρόλα αυτά ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε το γκολ για φάουλ. Παράβαση πάντως που δεν φάνηκε να υπάρχει, παρά τη σύμφωνη γνώμη του VAR.

Στο 73′ ο άσος του Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με την κεφαλιά του όμως να καταλήγει άουτ. Ο «Δικέφαλος» απείλησε ξανά στο 83′ με τον Μουργκ να κάνει όμορφη κίνηση, να πατάει στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 89′, τέλος, ήταν η σειρά του Κωνσταντέλια να μπει στην περιοχή, αλλά να μην σημαδεύει σωστά και το 1-0 να μένει αναλλοίωτο ως το τέλος.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ (67′ Μεϊτέ), Ντεσπόντοβ (67′ Τάισον), Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (75′ Τόμας)

Βόλος: Κόστιτς, Ταχάτος (46′ Άλχο), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ (62′ Μωραΐτης), Ενγκίν (58′ Κόμπα), Ντέλετιτς (46′ Ασλανίδης), Γκαρσία (85′ Μπερτόγλιο)