Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στοπν Πειραιά όταν λεφοφωρείο συγκρούστημε με ΙΧ με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραμαυτίες. Η μία εξ αυτών απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα που στην συνέχεια απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της,  πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω στο λεωφορείο 040 που εκτελεί το δρομολόγιο από Πειραιά προς Σύνταγμα.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σκυλίτση και Μεραρχίας.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση του ΙΧ με το λεωφορείο, η οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε και διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ και δίχως τις αισθήσεις της στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σε κατάσταση σοκ περιήλθε κατά το χρόνο του τροχαίου ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος όπως ανέφερε στο MEGA, η οδηγός του ΙΧ έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, τόσο που το μόνο που εκείνος πρόλαβε να κάνει ήταν να στρίψει το τιμόνι του λεωφορείου λίγο αριστερά και να αποφύγει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο κάποιων εκ των επιβατών.

Την ώρα της σύγκρουσης στο λεωφορείο επέβαιναν 20 άτομα, τα οποία αποβιβάστηκαν και επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο προκειμένου να συνεχίσουν ασφαλείς το δρομολόγιό τους.