Στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» της Νίκης Λυμπεράκη ήταν καλεσμένη χθες η Σμαράγδα Καρύδη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία της στο «Παρά πέντε», για το τι την γοήτευσε στο επάγγελμα της ηθοποιού αλλά και τις δυσκολίες των θεατρικών παραστάσεων και τη στάση του κοινού.

Επίσης μίλησε για τη σχέση της με το χρόνο, τη φετινή θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ενώ «τρέλανε» τη Νίκη Λυμπεράκη με τις κάλτσες που φορούσε.

Φυσικά σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύντροφο της ζωής της Θοδωρή Αθερίδη ενώ μίλησε και για τα στερότυπα και αναφέρθηκε σε στερότυπα όπως η «Αγία Οικογένεια» και η «Αγία μητέρα».

Επιπλεον μίλησε για τις κακές ειδήσεις και την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη η Σαμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στη σχέση της με το χρόνο και τις πλαστικές επεμβάσεις δηλώνοντας ότι θα χαρεί πολύ να κάνει λίφτινγκ αν χρειαστεί.

Οι αποκαλύψεις για τον Θοδωρή Αθερίδη

«Φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει, μην του τύχει κάτι, αλλά εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που επί της ουσίας δεν φοβάται τίποτα. Δεν φοβάται να εκθέσει καθόλου τον εαυτό του. Είναι εντυπωσιακά ανοιχτός και εμένα μου έχει κάνει καλό αυτό γιατί είμαι το αντίθετο», δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Και πρόσθεσε: «Έχω γίνει και εγώ πιο ανοιχτή με τον Θοδωρή, δεν μπορώ όμως να τον φτάσω. Εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές, λέει τα πάντα, ακόμη και ένα έργο που σκέφτεται να γράψει και να του κλέψει κάποιος την ιδέα».

Η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε εκτενώς στην φετινή παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» την οποία σκηνοθετεί και στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η θεατρική παράσταση  «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» και πώς η κάλτσα της Σμαράγδας Καρύδη τρέλανε τη Νίκη Λυμπεράκη

Ακόμη η ηθοποιός αναφέρθηκε στα στερεότυπα που κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία και είπε πως δε νομίζει ότι υπάρχει ούτε «αγία μαμά», ούτε «αγία οικογένεια».

«Γενικά δεν τρελαίνομαι να δίνω συνεντεύξεις – Είναι ένα αγχωτικό πράγμα της δουλειάς»