Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της 43χρονης, που βρέθηκε σήμερα το πρωί (5/12) νεκρή από πυροβόλο όπλο μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα.

Όπως φαίνεται η 43χρονη είχε πέσει θύμα ενδοικογενειακής βίας από τον επί επτά χρόνια 71χρονο σύντροφό της, τον οποίο στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 71χρονος είχε χτυπήσει τόσο την ίδια όσο και τον 15χρονο γιο, που είχε με τον προηγούμενο άντρα της. Μετά την κακοποίησή ο άνδρας είχε πάρει το αυτοκίνητό του θύματος και είχε εξαφανιστεί.

Το panic button που ποτέ δεν πάτησε

Οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν για την εφαρμογή του panic button, την οποία και εγκατέστησαν στο κινητό της προκειμένου να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύει. Την συμβούλεψαν επίσης να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον σύντροφό της και για το λόγο αυτό πήγε και έμεινε με τη μητέρα της στην περιοχή Αμπελάκια στη Σαλαμίνα.

Η Αστυνομία αναζήτησε τον δράστη στα πλαίσια του αυτοφώρου, χωρίς όμως να τον εντοπίσει πουθενά. Εκείνος όμως πήγε σήμερα στις έξι το πρωί στο σπίτι που ήταν η 43χρονη και την πυροβόλησε στην αυλή του σπιτιού με κυνηγετική καραμπίνα, κόβωντας το νήμα της ζωής της. Υπενθυμίζουμε ότι το θύμα έφερε δύο τραύματα, ένα στην κοιλιά και ένα στο στήθος.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας φαίνεται ότι η 43χρονη δεν έκανε ποτέ χρήση της εφαρμογής του panik button. Η προανάκριση γίνεται από τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά και ο δράστης αναζητείται.