«Αγιο είχε» μια 36χρονη γυναίκα η οποία όχι μόνο δε σκοτώθηκε ενώ έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας της στο Νέο Κόσμο όπου διαμένει με τον σύντροφό της, στην περιοχή του Νέου Κόσμου αλλά αφού πρώτα διακομίσθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο στη συνέχεια κατάφερε και έδωσε κατάθεσε στην αστυνομία για το ατυχές περιστατικό που θα μπορούσε να της έχει κοστίσει τη ζωή.

Η 36χρονη Κινέζα έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαβιεί με το ζευγάρι της και κατέληξε στον εξώστη του πρώτου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, η γυναίκα βρισκόταν σε διαμέρισμα όπου διαμένει με τον σύντροφό της, στην οδό Σφιγγός 39, όταν στις 19:35 έπειτα από κάποιο επεισόδιο που φέρεται να συνέβη μεταξύ τους, βρέθηκε στο κενό.

Την 36χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο του EKAB που τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η γυναίκα, η οποία φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της της είχε δέσει τα άνω και κάτω άκρα για μία μέρα και την κρατούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι.

Ο δράστης, επίσης από την Κίνα, που πρόλαβε να διαφύγει προτού φτάσει η αστυνομία, αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 36χρονη, πιθανόν ο σύντροφός της να κινείται προς το αεροδρόμιο προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει στην Κίνα.

Για το γεγονός έχει ενημερωθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Για το περιστατικό έχει επιληφθεί το ΑΤ Ακρόπολης.