Απόψε στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τους Πυξ Λαξ στο «Σπίτι με το MEGA» σε μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διαχρονικά κομμάτια και μοναδικές στιγμές.

Δίπλα τους στη σκηνή θα βρεθεί, μεταξύ άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, ο Κώστας Τουρνάς. Ο μεγάλος τραγουδοποιός, που έβαλε τη σφραγίδα του στο ελληνικό πεντάγραμμο από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα, ερμηνεύει μαζί με τους Πυξ Λαξ το «Μοναξιά μου όλα» με κοινό και τηλεθεατές να αναπολούν στιγμές από τα νεανικά τους χρόνια.

Το «Μοναξιά μου όλα» είναι ένα από τα πιο εκφραστικά και αναγνωρίσιμα τραγούδια των Πυξ Λαξ. Με στίχους που ακόμα μιλούν στην καρδιά μας και μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο.

Η μεγάλη επιτυχία κυκλοφόρησε το 1998 σε μουσική του Φίλιππου Πλιάτσικα και σε στίχους του ίδιου και της Όλγας Βλαχοπούλου. Πίσω από την έμπνευση του τραγουδιού, κρύβεται, όπως πάντα, μία ή περισσότερες ιστορίες. Όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, ένα βράδυ, τον χειμώνα του 1997, που έβρεχε καταρρακτωδώς και οδηγούσε ενώ ήταν σε ταξίδι στη Νότια Γαλλία, αναγκάστηκε να σταματήσει δεξιά στον δρόμο μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή που παρατηρούσε το τοπίο γύρω του έγραψε το «Μοναξιά μου όλα». Η Όλγα Βλαχοπούλου με τη σειρά της έχει αναφέρει ότι η δική της έμπνευση ήρθε μετά από μία ερωτική απογοήτευση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους Πυξ Λαξ και τον Κώστα Τουρνά στο αγαπημένο τραγούδι «Μοναξιά μου όλα»: