Μια ποδοσφαιρική μάχη που κόβει την ανάσα έρχεται ζωντανά στο MEGA αύριο στις 22:00. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Νάπολι μια αγωνιστική πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης θέλει να σφραγίσει την πρωτιά στον 3ο όμιλο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» οι Ιταλοί θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση και να αγωνιστούν στο φινάλε για την πρώτη θέση. Στον πρώτο αγώνα η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάρει το ματς με σκορ 3-2 και οι «παρτενοπέι» πλέον θέλουν τη ρεβάνς. Τον αγώνα περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός.

Το Pre-Game του αγώνα ξεκινά 21:30 για να μπούμε στο κλίμα της συναρπαστικής αναμέτρησης. Μετά το σφύριγμα της λήξης ακολουθεί το Post-Game με τις καλύτερες φάσεις του «τελικού» Γαλατάσαραϊ – Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ, αλλά και όλης της 5ης αγωνιστικής, με έμφαση στους αγώνες Άρσεναλ – Λανς, Σεβίλλη – Αϊντχόβεν, Μπενφίκα – Ιντερ και Σοσιεδάδ – Ζάλτσμπουργκ.

Ακόμα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League και του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος