Στο sneak preview που προβλήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Κώστας Τσουρός αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως στα πρώτα του βήματα κλήθηκε να εκφωνήσει τη δολοφονία συγγενικού του προσώπου.

«Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις» ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. «Δολοφονήθηκε η θεία μου στη Σκιάθο, εγώ το είχα πει σαν είδηση ότι έγινε ένα έγκλημα στην Σκιάθο χωρίς να ξέρω ότι αφορά στη θεία μου» συνεχίζει.

«Όταν είσαι δημοσιογράφος και ασχολείσαι με το ρεπορτάζ μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μαθαίνεις να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα» εξηγεί ο Κώστας Τσουρός.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην ταράτσα της εκπομπής τον Κώστα Τσουρό και μαζί συζητούν για την τηλεόραση, τις δύσκολες προσωπικές σχέσεις πίσω από τις κάμερες, αλλά και άγνωστες πτυχές από την έως τώρα πορεία του. Η δεύτερη εκπομπή Night Out της σεζόν έρχεται το απόψε στις 00:10 στο MEGA.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα