Τον τελευταίο καιρό, η Kim Kardashian δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις υποκριτικές της ικανότητες. Θες επειδή ξεκίνησε από τον ευτελή χώρο της reality TV; Θες γιατί πλέον μοιράζει τον χρόνο της στην οικογένειά της και τις επιχειρήσεις της; Θες γιατί έχει τρέξει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα σαν influencer στις διάφορες πλατφόρμες του διαδικτύου; Δεν έχει σημασία. Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι πλέον στο βιογραφικό της γράφει και «ηθοποιός».

Η Kim Kardashian συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη συμμετοχή στην 12η σεζόν της δημοφιλής σειράς «American Horror Story» του FX, η οποία συζητήθηκε πολύ και με τρόπο ιδιαιτέρως κολακευτικό για την έξυπνη επιχειρηματία και μάγισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Kim ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη, αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επερχόμενη κωμωδία «The 5th Wheel».


Την ταινία απέκτησε μετά από πρωτοφανή «πόλεμο» διεκδίκησης το Netflix. Σύμφωνα με το Deadline, το «The Fifth Wheel» διεκδικούσαν πολλά στούντιο, μεταξύ των οποίων κάποια που το ήθελαν στη μεγάλη οθόνη, και μάλιστα αποτελεί μία από τις πρώτες μεγάλες πωλήσεις μετά την πολύμηνη απεργία της SAG-AFTRA, η οποία έληξε νωρίτερα τον Νοέμβριο.

Η Αμερικανίδα συγγραφέας Paula Pell και η κωμικός Janine Brito ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγραψαν το σενάριο, το οποίο προς το παρόν παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Η Kardashian θα υποδυθεί τον ομώνυμο ρόλο,ενώ θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας. Μάλιστα, φαίνεται ότι η 43χρονη σταρ είναι πολύ δεμένη με το πρότζεκτ, καθώς όπως αναφέρει το Deadline, η διάσημη Kardashian παρευρίσκεται σε κάθε συνάντηση με τα στελέχη.


«Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να βγαίνεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο και να εξελίσσεσαι», δήλωσε η Kim κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Variety, αποκαλύπτοντας ότι είναι «ενθουσιασμένη» για την είσοδό της στη βιομηχανία του κινηματογράφου.