Η αλήθεια είναι ότι ήταν αναπάντεχη η υποδοχή που έτυχε το ειδικό αγγλόφωνο ένθετο του Βήματος της Κυριακής, καθώς και η νέα αγγλόφωνη ψηφιακή έκδοση tovima.com.

Ξενόγλωσσοι αναγνώστες, καθώς και πρεσβείες έλαβαν μια ποιοτική και άμεση ενημέρωση, μέσα από τις σελίδες του «Βήματος» και τον νέο αγγλόφωνο ιστότοπο, χωρίς καν να προσφύγουν στην συνήθως χρονοβόρα διαδικασία της μετάφρασης. Τα σχόλια ήταν θετικά και οι ευχές για μακροημέρευση του ενθέτου δεδομένες.

Έτσι οι αγγλόφωνοι αναγνώστες μας έμαθαν απευθείας και έγκυρα για το ποια θα είναι επόμενη ημέρα στην Γάζα, επίσης ότι ο Μπάιντεν δεν πείθει τους νέους ψηφοφόρους του, την στιγμή που βαίνουμε, με το νέο έτος, στην τελική κούρσα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ Ακόμα πληροφορήθηκαν για την σημαντική διάσκεψη COP-28 που θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου στον Ντουμπάϊ και με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με την Ελλάδα να εστιάζεται σε θέματα κλιματικής αλλαγής και να εγκαινιάζει ειδικό περίπτερο για το περιβάλλον. Και βεβαίως όλοι θα ήθελαν να μάθουν (κυρίως οι χρήστες του) εάν καταρρέει ή όχι το Tit- Tok.

Με το ένθετο αυτό «Το Βήμα» που ήδη διανύει τον δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, ενισχύοντας την μακρά του παράδοση στην έγκυρη και ποιοτική δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου, απαιτητικού κοινού.

Η Alter Ego Media S.A. με την Wall Street Journal, η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» θα φιλοξενεί κάθε εβδομάδα ένα ειδικό αγγλόφωνο ένθετο, προσφέροντας στους αναγνώστες της μια επιλογή από τα σημαντικότερα πρόσφατα άρθρα και αναλύσεις της διεθνούς ακτινοβολίας οικονομικής εφημερίδας. Η αγγλόφωνη ψηφιακή έκδοση του Βήματος φιλοδοξεί να προσφέρει έγκαιρη και διαρκή ενημέρωση στην αγγλική γλώσσα, με συνεχή ανανέωση του περιεχομένου της

Η νέα συνεργασία με την Dow Jones, εκδοτική εταιρεία της «WALL STREET JOURNAL», ενισχύει το στόχο του Ομίλου Alter Ego Media να παρέχει στους αναγνώστες του το καλύτερο και εγκυρότερο περιεχόμενο.

Εκτός, λοιπόν, από το νέο ένθετο, το αγγλόφωνο κοινό αποκτά πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας δημοσιογραφική ανάλυση και έγκυρη ενημέρωση για την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα και μέσα από τον ιστότοπο tovima.com, όπου θα φιλοξενούνται επίσης επιλεγμένα άρθρα της αμερικανικής εφημερίδας, αλλά και πρωτογενή θέματα του Βήματος.