Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη παραγωγή του MEGA και υποδύεται την Ελένη Αργυράκη ανέφερε για τον ρόλο της: «Έχω αγαπήσει τον ρόλο μου στη σειρά. Είναι δυναμική και τρυφερή μαζί και νοιαστική. Είναι μια οικογένεια που περνάει δύσκολα μετά το ναυάγιο, έχει πάρα πολλές επιπτώσεις στην οικογενειακή ζωή, στην ισορροπία, οικονομικές. Στη συνέχεια του «Ναυαγίου» θα δούμε περισσοτέρους τσακωμούς και νέες συμμαχίες». 

Για την οικογένειά της και τα όνειρα που είχε όταν ήταν παιδί, ανέφερε:

«Ως παιδί ήμουν πολύ ονειροπόλα και η μητέρα μου νόμιζε ότι θα γίνω συγγραφέας. Στο σχολείο ήμουν μαθήτρια του 19. Θα ήθελα ως έφηβη να έκανα δραστηριότητες που θα με έβγαζαν από το σπίτι μου». Και πρόσθεσε: «Έχω έναν αδελφό μεγαλύτερο από εμένα και είναι το στήριγμά μου γιατί η οικογένειά μας είναι στο Αγρίνιο. Οι γονείς μου θέλουν να επικοινωνώ πιο συχνά μαζί τους και όταν μου το λένε, με πιάνουν τύψεις». 

Για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας, αποκάλυψε:

«Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας που διανύω, θα ήθελα να έχω δώσει περισσότερο χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος, δεν έχει όμως μια άμεση προοπτική λόγω της φάσης ζωής της δικής μου και του συντρόφου μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι ‘τι έχω κάνει μέχρι τώρα’ και μπαίνω σε αυτοκριτική και κρίση ηλικίας μετά». 

«Το ναυάγιο» απόψε στις 22:50 στο MEGA η συγκλονιστική συνέχεια  .