Ανώμαλη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Τορόντο είχε ένα αεροσκάφος της εταιρείας Air Canada, λόγω των θυελλωδών ανέμων με τα πλάνα που καταγράφηκαν σε βίντεο να κόβουν την ανάσα.

Ειδικότερα, στο βίντεο, που τραβήχτηκε από τον Μάικλ Γιάνεφ της Wake Turbulence Aviation και δημοσιεύτηκε στο YouTube φαίνεται η πτήση AC002 από το Τόκιο να χτυπάει απότομα στον διάδρομο προσγείωσης και να αναπηδά από τη μία πλευρά στην άλλη πριν από την προσγείωση.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο ίδιος. «Μου κόπηκε κυριολεκτικά η ανάσα γιατί ήταν τρομακτικό. Νόμιζα ότι σχεδόν θα γινόμουν μάρτυρας ενός δυστυχήματος ζωντανά στο YouTube» ανάφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CBC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δήλωσή της , η Air Canada ανέφερε ότι το αεροσκάφος Boeing 777 τροχοδρόμησε κανονικά προς την πύλη μετά την προσγείωση.

«Για προληπτικούς λόγους, επιθεωρήθηκε πριν επιστρέψει στην υπηρεσία στις 14 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο των συνήθων λειτουργικών διαδικασιών της, η Air Canada εξετάζει το συμβάν, συμπεριλαμβανομένων των κανονιστικών απαιτήσεων αναφοράς».

Η αεροπορική εταιρεία επίσης δήλωσε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 373 πελάτες και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Δείτε το βίντεο: