Προβλήματα στις πτήσεις και πτώσεις δέντρων έχουν προκαλέσει οι πολύ ισχυροί άνεμοι, που πνέουν από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πρόβλημα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αφού τουλάχιστον τρεις πτήσεις, δύο από την Αθήνα και μία από τη Μάλτα, δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν.

Δέντρα έπεσαν επίσης πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, καθώς και σε στέγαστρο πρατηρίου υγρών καυσίμων με αποτέλεσμα αυτό να μετακινηθεί.

Τη στιγμή πτώσης υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων τρομοκρατήθηκε και λυποθύμισε. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αναφέρει το thestival.gr.

Στο έλεος των κυμάτων το αντιτορπιλικό «Βέλος»

Οι ριπές φθάνουν ακόμα και τα 9 μποφόρ, προκαλώντας πολύ υψηλό κυματισμό στο Θερμαϊκό με τη θάλασσα να βγαίνει στη στεριά στην παλιά και τη νέα παραλία.

Τεράστια κύματα χτυπούν το αντιτορπιλικό «Βέλος», που είναι αγκυροβολημένο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής. Για τον λόγο αυτό στο σημείο όπου είναι αγκυροβολημένο το αντιτορπιλικό έσπευσε ρυμουλκό σκάφος, το οποίο το κρατά ακινητοποιημένο.