Σημαντικές αποκαλύψεις για τον θάνατο ενός 19χρονου από τα Σπάτα που βρέθηκε κρεμασμένος στην ντουλάπα του δωματίου του, παρουσίασε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA.

Πρόκειται για μια υπόθεση που συνέβη τον Ιούλιο με την μητέρα του νεαρού να προσπαθεί να βρει την αλήθεια για τον θάνατο του γιου της. Η ίδια αναφέρθηκε για τα ανατριχιαστικά σύμβολα και μηνύματα που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του, τα μαύρα και λευκά κεριά και μία σχηματισμένη πεντάλφα, στοιχεία που παραπέμπουν σε σατανιστική τελετή.

«Όταν βρήκα τον Νικόλα ήταν γυμνός και κρεμασμένος με τα χέρια του πολύ σφιχτά δεμένα πίσω από την πλάτη του. Είχαν χρησιμοποιηθεί μαύρα κορδόνια από αθλητικά παπούτσια που δεν έχω δει ξανά πουθενά.»

Επίσης έκανε λόγο για μία ασυνήθιστη ακαταστασία στο δωμάτιο: «Ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε ο Νικόλας μου. Ακριβώς έξω από το παράθυρο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο μπαλκόνι και αν κάποιος ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει από εκεί. Δεν είναι κάτι δύσκολο».

Η μητέρα περιέγραψε όσα βρήκε στην τραπεζαρία του σπιτιού την μέρα του θανάτου του.

«Ήταν κάτι που δεν είχα δει ξανά ποτέ. Υπήρχε ένα μαύρο κερί στη μέση της τραπεζαρίας μισο-λιωμένο και δεξιά και αριστερά υπήρχαν δυο βαζάκια με ένα μαύρο και ένα λευκό κερί. Πιο δίπλα υπήρχε ένα πιατάκι σχηματισμένη με την πεντάλφα. Κάτω από την τραπεζαρία είχε πέσει και είχε καεί ένα καρβουνάκι. Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε αυτό.

Ίσως το έκαναν στην τραπεζαρία, γιατί εκεί μπορούσαν να κάτσουν ένα με δυο άτομα και γύρω γύρω υπάρχουν καθρέφτες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου τύπου τελετές, από όσα έμαθα μετά».