Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί καθώς σε στάση εργασίας προχωρούν τα ταξί από τις 9 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα.

Ειδικότερα αυξημένη κίνηση παρουσιάζουν κεντρικοί άξονες της Αττικής και κυρίως η Λ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, η Βασ. Σοφίας στην άνοδο και η Βασ. Κωνσταντίνου.

Μπλοκαρισμένος είναι για μια ακόμη ημέρα και ο Κηφισός. Στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία, η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Μεταμόρφωση. Στο ρεύμα προς Πειραιά κίνηση σημειώνεται από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι τον Ρέντη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ωστόσο, παρατηρείται στην Αττική Οδό, όπου οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τη μισή ώρα. Συγκεκριμένα, άνω των 30 λεπτών είναι οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από της Φυλής μέχρι την Κηφισίας.

Παράλληλα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα υπάρχουν καθυστερήσεις μέχρι και 10 λεπτά από την Πεντέλης μέχρι την Κηφισίας. Ενώ, καθυστερήσεις έχει και στην Περιφερειακή Υμηττού από την Πλακεντίας μέχρι την Κηφισίας.