Μπαράζ επαφών για τον Αλέξη Τσίπρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο του μηνύματος ενότητας που απέστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συνάντησή του με τον νυν πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

Τετ α τετ Τσίπρα – Κασσελάκη

Στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στο Κοινοβούλιο, εν μέσω των διαλυτικών φαινομένων που λαμβάνουν χώρα στο ΣΥΡΙΖΑ και των δεκάδων αποχωρήσεων ανά την Ελλάδα (σ.σ. 15% έχουν φύγει έως τώρα εν αντιθέσει με το 30% το 2015 είπε ο εξάδελφος του πρώην Πρωθυπουργού και διευθυντής της Κ.Ο. Γιώργος Τσίπρας υποβαθμίζοντας το θέμα) έγινε συζήτηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του κόμματος.

Η συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επικοινώνησε με τον πρώην Πρωθυπουργό ζητώντας του να ανταλλάξουν απόψεις είχε στο επίκεντρό της την επόμενη μέρα στο κόμμα με προβολή και στις τελευταίες εξελίξεις που μόνο ευχάριστες δεν είναι και δίνουν μια εικόνα πολύ αρνητική.