Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων και συνάντησε τους πρωταγωνιστές που αναμένεται να μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά.

«Όλα πάνε πολύ καλά για την πρεμιέρα του ‘Σπίτι με το MEGA’ και ίσως είναι από τις καλύτερες εκπομπές που έχω κάνει. Θα ακουστούν και δύο τραγούδια που δεν έχει ξανακούσει ο κόσμος. Το ένα είναι ντουέτο που έχω κάνει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το άλλο ένα που είχα ακούσει χρόνια πριν και είπα να το πούμε τώρα», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Μαζί του στην σκηνή θα είναι η Κατερίνα Στανίση.

«Είμαστε εδώ όπως λένε στο ‘Σπίτι’ του MEGA και θα τραγουδήσουμε με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Γιάννη Καψάλη. Η Ρούλα θα είναι κοντά μας όπως πάντα, θα είναι εδώ όμως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης».

Στην σκηνή και ο Γιάννης Καψάλης.

«Είμαστε εδώ για να περάσουμε καλά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Κατερίνα Στανίση, όλα τα παιδιά της ορχήστρας. Θα δώσουμε ένα δυνατό μουσικό ταξίδι μέσα από την εκπομπή».

Καλεσμένοι θα είναι ο Γιώργος Κατσαρός και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι δικό μου παιδί και βγήκε από όταν κάναμε το ‘Να η ευκαιρία’. Πήρε βραβείο τότε και τώρα συγκαταλέγεται στις καλύτερες φωνές στην Ελλάδα», είπε ο Γιώργος Κατσαρός, με τον Θανάση Πολυκανδριώτη να λέει:

«Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο πήχης ανεβαίνει όταν είσαι με τον Θέμη Αδαμαντίδη».

Στο πλατό της μουσικής εκπομπής του MEGA θα βρέθηκαν και η Δανάη Μπάρκα με τον Κώστα Τσουρό.

«Είμαι χαρούμενη που επιστρέφει το ‘Σπίτι με το MEGA’, που είμαστε εδώ με φίλους και θα περάσουμε ωραία. Το αγαπημένο μου τραγούδι από τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι ‘Ο απόλυτος έρωτας’. Θα αφιερώσω το ‘Μα πού να πάω’ σε όλη την ομάδα του ‘Πάμε Δανάη:’ και στο ‘Σπίτι με το MEGA’», είπε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» με τον Κώστα Τσουρό να σημειώνει:

«Το αγαπημένο μου τραγούδι από τον Θέμη είναι το ‘Στην καρδιά’ γιατί το είχα χορέψει στο ‘Dancing with the stars’ και είχα πάρει τη χαμηλότερη βαθμολογία τότε».