Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς βοηθά να κατανοήσουμε σε βάθος τον εαυτό μας μέσα από ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αναλύσεις.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 08:50 στο MEGA η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα αν τελικά η κακή ψυχολογία γεννά, φέρνει στην επιφάνεια ή επιδεινώνει ένα νόσημα.

Η Ράνια Τζίμα μιλά για το στρες

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Ράνια Τζίμα, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» από Δευτέρα έως Πέμπτη, η οποία μιλά για τον ρόλο του άγχους στην καθημερινότητά της. Eξηγεί γιατί πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεται το στρες που βιώνει και αναφέρεται στα σημάδια που έχει αφήσει αυτό στην υγεία της.

Ακόμη, στην εκπομπή συζητάμε για τις ενοχές που βιώνουν οι σύγχρονες μαμάδες και παρακολουθούμε ένα θέμα από την ιστοσελίδα του περιοδικού Vita (www.vita.gr) με συμβουλές για το πώς θα βελτιώσουμε τη στάση του σώματος μας.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλά για τα ιατρικά λάθη

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» τα ιατρικά λάθη μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι παραπονούνται τα τελευταία χρόνια για λάθη σε διαγνώσεις, θεραπείες και χειρουργεία. Εκτιμάται ότι κάθε χρόνο καταγράφονται περίπου 6.000 ιατρικά λάθη στη χώρα μας και οι 8 στις 10 περιπτώσεις που ακολουθούν τη νομική οδό δικαιώνουν τον ασθενή.

Η Αννίτα Ναθαναήλ

Στην εκπομπή φιλοξενούνται οι γνώμες γιατρών και νομικών που έχουν ασχοληθεί με το θέμα με στόχο ο ασθενής που εκτιμά ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση να γνωρίζει ποια είναι τα δικαιώματά του.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την επιχειρηματία Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία ύστερα από μία επέμβαση ρουτίνας όπως της είχαν πει, κατέληξε να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο και να εμφανίσει επιπλοκές μετά από αυτό που την καθήλωσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο κρεβάτι.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas