Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Τετάρτη με τον νυν και επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της Περιφέρειας και η πορεία των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στο Μετρό Θεσσαλονίκης που θα παραδοθεί το 2024, τον αυτοκινητόδρομο fly over, ο οποίος θα αποσυμφορήσει το κυκλοφοριακό στην συμπρωτεύουσα.

«Περάσαμε από τον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και τώρα στην παράδοση» ανέφερε ο πρωθυπουργός στην κάμεσα της ΕΡΤ κατά τα πρώτα λεπτά της συνάντησής του με τον κ. Τζιτζικώστα.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του και επισήμανε ότι η κυβέρνηση πάντα συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, θα έχει αύριο ο πρωθυπουργός

Αύριο, Πέμπτη στις 16:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, στο Μέγαρο Μαξίμου.