Η νομική μάχη της Gwyneth Paltrow έγινε viral στο διαδίκτυο τον περασμένο Μάρτιο με αποσπάσματα από την κατάθεση της Paltrow να μετατρέπονται σε ξεκαρδιστικά memes. Τώρα, μετά την αθώωση της ιδιόρυθμης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, η τηλεοπτική δίκη δύο εβδομάδων με πρωταγωνίστρια την ίδια και έναν σκιέρ γίνεται μιούζικαλ με  τίτλο «Gwyneth Goes Skiing».

Η παράσταση αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Λονδίνο αυτόν τον Δεκέμβριο από την Awkward Productions. Σύμφωνα με το Variety, την Paltrow και τον συνταξιούχο οπτομέτρη Terry Sanderson, ο οποίος συγκρούστηκε μαζί της σε πίστα σκι στη Γιούτα το 2016, θα υποδυθούν οι Linus Karp και Joseph Martin αντίστοιχα. Η παράσταση θα περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπα τραγούδια από τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Leland.

Το «Gwyneth Goes Skiing» βασίζεται στη δικαστική δίκη μεταξύ της ηθοποιού και επιχειρηματία και του Sanderson που διεξήχθη φέτος. Ο Sanderson κατέθεσε μήνυση εναντίον της σταρ μετά τη σύγκρουσή τους, ισχυριζόμενος ότι υπέστη διάσειση και εγκεφαλική κάκωση και έσπασε τέσσερα πλευρά. Αρχικά ζήτησε αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Paltrow, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Sanderson ήταν εκείνος που έπεσε πάνω της, άσκησε ανταγωγή για 1 δολάριο και αμοιβή δικηγόρου. Το δικαστήριο αποφάνθηκε τελικά υπέρ της Paltrow.