Ξεκινά σήμερα (14/11) σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Θεσσαλονίκης η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση του revenge porn.

Η συνήγορος της γυναίκας που τον κατήγγειλε, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: «Αναμένουμε σήμερα να δούμε τις εξελίξεις γιατί έχουν ασκηθεί δυο διαφορετικές εφέσεις. Αναμένουμε την κρίση του δικαστηρίου ως προς τον χαρακτηρισμό της υπόθεσης».

Και συνέχισε όπως αναφέρει το thesstoday.gr: «Θεωρούμε ότι το πρωτόδικο δικαστήριο ήταν αναρμόδιο αρμόδιο να δικάσει μια τέτοιας φύσης υπόθεση από πλημμεληματική κατά τη δική μας κρίση, σε κακουργηματική, που αυτό συνιστά την αρμοδιότητα άλλου δικαστηρίου, του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων».

«Συνεπώς εμείς κάναμε όλες τις νόμιμες ενέργειες που μπορούσαμε προς παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας και εφεξής αναμένουμε το δευτεροβάθμιο δικαστήριο να δούμε πώς θα αποφανθεί για αυτό. Αν κριθεί ότι είναι κακουργηματικής μορφής το αδίκημα και προκύψει αυτό από την ακροαματική διαδικασία, τότε το σημερινό δικαστήριο θα πρέπει να παραπέμψει στο αρμόδιο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων» κατέληξε η κ.Πριλή.