Απολογείται σήμερα (13/11) στις 11 το πρωί η Εύη Βατίδου έχοντας στον πλευρό της ως δικηγόρο υπεράσπισης τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Κούγια. Το πρώην μοντέλο διώκεται για κακούργημα και συνελήφθη γιατί εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να προκαλέσει και τραυματισμό.

Ο εισαγγελέας, με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής διαδικασίας, άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Το χρονικό – Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια η Εύη Βατίδου δέχτηκε αρχικά επίθεση, ενώ ήταν στο αυτοκίνητό της, από άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της στην Άνω Γλυφάδα, δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα με μία κυρία. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την Αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή -που δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας- και έφυγε» ανέφερε.

Στη συνέχεια όπως υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας. «Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο, είναι κατσάβραχα. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα. Δεν υπάρχει σημάδι στο αυτοκίνητο που να δείχνει ότι εμβόλισε τη μηχανή» είπε.

Η η 57χρονη, που επέβαινε στη μηχανή, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, έχοντας σπάσει το χέρι και το πόδι της.