Η «Γη της ελιάς», η σειρά με τη γρήγορη πλοκή και το έντονο σασπένς, έρχεται απόψε στις 21:00, στο MEGA με ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

Ο Στράτος (Νίκος Σαμουρίδης) εντοπίζει την Αριάδνη κι είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη όμως η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή.

Η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα στεναχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο. Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει.

Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει τον νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη.

Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη.

Η Άννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

Δείτε το τρέιλερ

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023