Οι Καληνότσες Black Friday προσφορές έρχονται και ανάμεσα στις χιλιάδες ευκαιρίες για να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς στην τιμή που θέλεις ξεχωρίζει μια. Να βρεις το νέο σου smartphone! Η ημέρα ύμνος στις τρομερές εκπτώσεις πλησιάζει και αποτελεί την ιδανική στιγμή για να πετάξεις εκείνο το παλιό smartphone που πλέον σε… «ζορίζει» και να πάρεις στα χέρια σου μια καινούργια και αναβαθμισμένη συσκευή.

Εάν δεν έχεις καταλήξει ακόμα εάν πρέπει να κάνεις το βήμα και να αλλάξεις κινητό στην Black Friday, παρακάτω θα διαβάσεις 5 λόγους που θεωρούμε ότι θα σε… πείσουν. Να σε ενημερώσουμε εδώ, εάν δεν το γνωρίζεις ήδη, ότι η φετινή Black Friday πέφτει στις 24 Νοεμβρίου. Πρόκειται, όπως και κάθε χρόνο, για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Βέβαια, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, η πλειονότητα των καταστημάτων και των εταιρειών, αναμένεται να βγάλουν τις πρώτες Black Friday προσφορές τους νωρίτερα. Γι’ αυτό, έχε το νου σου διότι οι… μαύρες τιμές έρχονται!

1 – Τρομερά Black Friday offers

Νούμερα ένα λόγος για να αποκτήσεις το νέο σου smartphone κινητό στην φετινή Black Friday είναι προφανώς οι πολύ σημαντικές εκπτώσεις που θα γίνουν. Η Black Friday είναι η στιγμή που πολύ γνωστά brands αλλά και retail καταστήματα αποφασίζουν να ρίξουν κατά πολύ τις τιμές των προϊόντων τους. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σπουδαίο κίνητρο για όποιον έχει βάλει εδώ και πολύ καιρό ένα προϊόν στο μάτι, αλλά δεν μπόρεσε να το αποκτήσει λόγω της… τσουχτερής τιμής του.

Στην Black Friday φέρνει μια πληθώρα επιλογών σε νέα smartphones σε χαμηλές τιμές, καθιστώντας την ιδανική ευκαιρία. Αν κάνεις την έρευνά σου προσεκτικά θα βρεις ακόμη και smartphones ναυαρχίδες σε πολύ καλές τιμές. Θα βρεις εξαιρετικές τιμές από την Apple και τη Samsung, μέχρι την Xiaomi και την Huawei. Μην ανησυχείς. Υπάρχει σίγουρα ένα smartphone κινητό για εσένα.

2 – Η εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνει «χρυσές» ευκαιρίες

Καθώς τα smartphones αναβαθμίζονται και βελτιώνονται τεχνολογικά ημέρα με την ημέρα, η Black Friday είναι μια ευκαιρία για αρκετούς κατασκευαστές και εταιρείες να… εκκαθαρίσουν το παλαιότερο απόθεμά τους ώστε να κάνουν χώρο για τα πιο νέα μοντέλα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο ψάχνεις για την καλύτερη δυνατή προσφορά για το νέο π.χ iPhone, μπορείς να… «σκοντάψεις» σε κάποιο από τα κορυφαία μοντέλα των πιο δημοφιλών brands που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος. Αν και χαρακτηρίζονται ως «παλιά» απ’ ορισμένους, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κορυφαία μοντέλα με εντυπωσιακές λειτουργίες και προδιαγραφές. Όχι μόνο θα καλύψουν τις ανάγκες σου αλλά είναι μια ευκαιρία για να βιώσεις την τεχνολογία αιχμής στα smartphones, χωρίς το βάρος της τσουχτερής τιμής μιας τελευταίας έκδοσης.

3 – Αναβάθμιση στο λεπτό

Όπως σου είπαμε και πριν, η τεχνολογία των smartphones εξελίσσεται συνεχώς. Έτσι, κυκλοφορούν κάθε χρόνο καινοτόμες συσκευές με βελτιωμένες δυνατότητες σε πολλούς τομείς και αναβαθμισμένη απόδοση. Από καλύτερες κάμερες και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας έως ταχύτερους επεξεργαστές και μεγαλύτερες χωρητικότητες αποθήκευσης, τα νέα κινητά δεν θυμίζουν σε τίποτα απολύτως τον μακρινούς ασπρόμαυρους συγγενείς τους. Οι διαθέσιμες αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινή σου εμπειρία με το smartphone σου.

4 – Πρόγραμμα Trade-In

Αρκετές εταιρείες και μεγάλα καταστήματα κατά τη διάρκεια της Black Friday προσφέρουν προγράμματα ανταλλαγής και αναβάθμισης του παλιού σου smartphone. Πρόκειται για προγράμματα που σου επιτρέπουν να ανταλλάξεις και να ανακυκλώσεις την τρέχουσα συσκευή σου με έκπτωση ώστε να αποκτήσεις το νέο σου smartphone. Με πολύ απλά λόγια, όχι μόνο η αγορά σου θα γίνει πιο οικονομική, άρα και πιο προσιτή, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι το παλιό σου κινητό είτε θα αποκτήσει ένα νέο σπίτι αντί να μαζεύει σκόνη είτε θα οδηγηθεί προς ανακύκλωση Είναι μια άκρως φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση που αξίζει της προσοχής σου.

5 – Ευκαιρίες για δώρα

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Black Friday φαντάζει η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς και να πάρεις τα δώρα για τους αγαπημένους σου πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Είτε πρόκειται για ένα νέο smartphone τηλέφωνο είτε για οποιοδήποτε άλλοτε τεχνολογική και μη προϊόν, είναι εφικτό να πάρεις το δώρο σε αρκετά μειωμένη τιμή. Μάλιστα, καθώς μιλάμε για smartphone, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσεις ένα μοντέλο υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας σε ένα μέλος της οικογένειάς σου ή κάποιον φίλο, δίχως να αναγκαστείς να… σπάσεις τον κουμπαρά σου!

Καλές Black Friday αγορές!