Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, μητέρας τριών παιδιών που εγκυμονούσε, η οποία τον Οκτώβριο του 2021 βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στο κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι που διέμενε. Οι Αρχές συνέλαβαν για τη δολοφονία της τη μητέρα, την αδερφή της και τη σπιτονοικοκυρά, οι οποίες θα οδηγηθούν αύριο 9/11 στον εισαγγελέα.

Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου της και μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Η δικηγόρος του, Βούλα Δημητριάδου μίλησε για την υπόθεση στο LIVE NEWS.

«Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα μού ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι» είπε αρχικά.

«Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν. Έχουμε να ακούσουμε και να δούμε πολλά σοκαριστικά γεγονότα» πρόσθεσε.

«Ήρθε η δικαίωση»

Λίγο καιρό πριν, όταν ακόμα ο δολοφόνος της κοπέλας παρέμενε άγνωστος, η δημοσιογράφος του LIVE NEWS, Ρία Τσοχαντάρη, είχε έρθει σε επικοινωνία με τη μητέρα της 23χρονης Φαίης.

Όπως είπε, η μητέρα την ρωτούσε εάν υπάρχουν νέα στοιχεία, ενώ μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει λόγος να βρεθεί ο ένοχος, δεν αλλάζει κάτι, το παιδί μου θα παραμείνει στο χώμα». Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και έλεγε πως προσέχει το παιδί «σαν τα μάτια της».

Ο πατέρας της 23χρονης μίλησε στο Live News. «Έκαναν έναν μεγάλο αγώνα για το παιδί μου, βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι. Η δικαίωση που έψαχνα ήρθε και η ψυχούλα του παιδιού πλέον, θα είναι αγνή, μετά από δυο χρόνια η δικαίωση ήρθε.