Ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 33χρονος οδηγός μηχανής, που το βράδυ του Σαββάτου παρέσυρε 54χρονο στην οδό Ιάσονος στο Βόλο, σκοτώνοντας το βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά του.

Η απόφαση έγινε δεκτή με δάκρυα από τους συγγενείς του 33χρονου, ενώ και ο ίδιος έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news.

Ο οδηγός, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 53χρονο με το βρέφος. Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, πως ο παππούς του βρέφους κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Η νεκροψία έδειξε πως η μικρή, που ήταν μόλις 4 μηνών, έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του βρέφους, έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος.