Τραγικό τέλος βρήκε χθες (1/11) στη Θεσσαλονίκη μία 40χρονη οδηγός μηχανής όταν παρασύρθηκε από ένα λεωφορείο στην οδό Μοναστηρίου. Η γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού 3,5 ετών, επέστρεφε από την εργασία της όταν συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, όπως έγραψε στο Twitter, ένας συνάδελφός της.

«Η συνάδελφος μου η Ελευθερία, ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε σήμερα στη δουλειά, δούλεψε, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία…» έγραψε.

Ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου, που φέρεται ότι λιποθύμησε στο τιμόνι, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παρέσυρε τη μηχανή, πέφτοντας επίσης πάνω σε τρία οχήματα.

«Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, παρουσιάζοντας απώλεια μνήμης σύμφωνα με το thesstoday.gr. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Μεσημβρινές ώρες χθες (01-11-2023), στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου και Αναγεννήσεως, αστικό λεωφορείο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου (κατεύθυνση προς κέντρο πόλεως) και προσέκρουσε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τρία (3) έτερα οχήματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης οδηγού του δικύκλου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του λεωφορείου και δύο (2) εκ των οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Για τον χαμό της 40χρονης εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΟΑΣΘ, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου.
Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».