Το “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής, είναι μια πολυτελής, συλλεκτική, πολυσέλιδη έκδοση, αφιερωμένη αποκλειστικά στον άνδρα. Ο άνδρας ο οποίος ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει, ο άνδρας που απολαμβάνει τη ζωή, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Eνα τεύχος γεμάτο πολύτιμα ανδρικά μυστικά που μόνο το “BHMAGAZINO” γνωρίζει να παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο άνδρας επιστήμονας, συγγραφέας, επιχειρηματίας, πολιτικός, εργαζόμενος, φοιτητής, ο άνδρας ο οποίος μάχεται, εξελίσσεται και τελικά κερδίζει αυτό που θέλει.

Ο άνδρας της νέας εποχής είναι εδώ. Ταξιδέψτε μαζί μας στον υπέροχο κόσμο του “BHMAGAZINO-Men’s Issue”.

Η κάθε σελίδα του είναι ξεχωριστή. Eνα άκρως εντυπωσιακό editorial μόδας με ό,τι τελευταίο υπάρχει στην αγορά. Οι προτάσεις των μεγάλων οίκων για ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, αξεσουάρ.

Ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, χαρισματικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να δίνουν το δικό τους «στίγμα», ρεπορτάζ για τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων.

Τα private clubs, τα νέα εστιατόρια, επιλογές κρασιών, οι καινούργιες τάσεις της αρχιτεκτονικής, ταξίδια σε πόλεις πάντα γοητευτικές, οι οποίες αποτελούν σημαντικά επιχειρηματικά και εμπορικά κέντρα κ.ά. Ο άνδρας εφ΄όλης της ύλης!

Το “BHMAGAZINO-Men’s Issue” είναι απλά συναρπαστικό…