Τον τραυματισμό μιας 42χρονης προκάλεσε ελικόπτερο του λιμενικού Σώματος, στον Πλαταμώνα. Εξαιτίας την χαμηλής πτήσης την οποία πραγματοποιούσε, παρέσυρε ομπρέλες και καθίσματα καταστημάτων εστίασης που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της νεαρής γυναίκας.

Όπως έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η 42χρονη μετεφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου για την παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία.

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος της περιοχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο του ατυχούς περιστατικού ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα του Δίου-Ολύμπου του νομού Πιερίας για τυχόν παράβαση του άρθρου 314 του ποινικού κώδικα που αφορά σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ενήμερος για το περιστατικό ο υπουργός Ναυτιλίας

Για το περιστατικό στον Πλαταμώνα ενημερώθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok, φαίνεται το ελικόπτερο να πραγματοποιεί εξαιρετικά χαμηλή διέλευση, με συνέπεια να προκαλεί φοβερή αναστάτωση και απειλή κινδύνου στην παραλία της περιοχής του Πλαταμώνα.