Σήμερα (27/10) θα δοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χθες το μεσημέρι.

Οι Αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εγκλήματος και προκρίνουν το σενάριο της ηλεκτροπληξίας. Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από τις πληροφορίες ότι η νεαρή κοπέλα μπήκε να κάνει μπάνιο με ανοιχτό το θερμοσίφωνα, με τον 55χρονο σύντροφό της να λείπει για λίγα λεπτά και να τη βρίσκει νεκρή όταν επέστρεψε.

Ακόμη και οι μαρτυρίες των γειτόνων ενδεχομένως να αποδειχθούν καταλυτικές ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη έπεσε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Ξεσπά ο πατέρας της

Ο πατέρας της μίλησε στο Live News για τον θάνατο της 24χρονης. Μέχρι χθες όταν και ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της κι όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή. Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο πατέρας της Ειρήνης.

«Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα» δήλωσε ο σύντροφός της.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου» δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης στο Mega.

Με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Άγνωστο γιατί, είχαν πει, όπως μας λέει τόσο ο πατέρας όσο και ο αδερφός της, ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη. «Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης. «Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε ο αδελφός της 24χρονης.