O Jason Breen λατρεύει τη θάλασσα και το windsurfing και θα έχει για πολύ καιρό να διηγείται τη στιγμή που είδε τον Χάρο με τα μάτια του, όταν δέχτηκε επίθεση από μία φάλαινα σε παραλία του Σίδνεϊ.

Ο 55χρονος κάτοικος του Νιούπορτ έκανε windsurfing στην παραλία Mona Vale, όταν μια φάλαινα πετάχτηκε από το νερό, προσγειώθηκε πάνω του, τον αναποδογύρισε και τον προσγείωσε μέσα στο νερό, τραβώντας τον από το λουρί στο πόδι του, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian.

Η στιγμή καταγράφηκε από κάμερα που είχε πάνω του ο Jason. Στο βίντεο ο 55χρονος φαίνεται να προσπαθεί να αναδυθεί στην επιφάνεια του νερού, κάτι που έγινε όταν κόπηκε το λουρί.

Μιλώντας για όσα έζησε στο 9 News Australia περιέγραψε τον φόβο του όταν του επιτέθηκε το τεράστιο θηλαστικό, αλλά δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να κάνει αυτό που τόσο λατρεύει.

«Στην αρχή είδα το κεφάλι να έρχεται και μετά το υπόλοιπο σώμα της. Για να είμαι ειλικρινής πίστεψα ότι κινδύνευα. Μπλέχτηκε στο λουρί μου και με τράβηξε σε βάθος. Την ένιωθα στο δέρμα μου να με ακουμπά. Νόμιζα ότι όλα είχαν τελειώσει μέχρι που έσπασε το λουρί και σιγά σιγά βγήκα στην επιφάνεια της θάλασσας. Τίποτα δεν θα με κρατήσει μακρά από το νερό» είπε στο 9 News Australia