Ύστερα από μια μαραθώνια εκδίκαση, που διήρκησε τρεις ώρες και πενήντα λεπτά, η αθλητική δικαστής της Super League, Αντιγόνη Σταμολέκα έδωσε προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10, 13.00) στους νομικούς εκπροσώπους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους επί της υποθέσεως της διακοπής του μεταξύ τους ντέρμπι την περασμένη Κυριακή.

Πλέον η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου μετατίθεται είτε για τη διάρκεια της Παρασκευής (27/10) είτε για το πρωί του Σαββάτου (28/10).

Η επιμονή του Παναθηναϊκού

Στην ακροαματική διαδικασία έγινε ξεκάθαρο για ακόμη μια φορά ότι ο Παναθηναϊκός επιμένει στην τακτική που είχε από την πρώτη στιγμή που ο Χουάνκαρ βρέθηκε στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης». Στοχεύει στον μηδενισμό του Ολυμπιακού και στη νίκη άνευ αγώνα.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που από την Τετάρτη (25/10) είχε καταθέσει κύρια παρέμβαση. Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και ειδικά ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης συνέχισαν να ισχυρίζονται ότι ο Χουάνκαρ δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο γήπεδο.

Η απαρέγκλιτη στάση του Ολυμπιακού

Νωρίτερα, ο Κώστας Καραπαπάς είχε τονίσει ότι δεν υπήρχε τραυματισμός που να μην επιτρέπει στον Ισπανό ν’ αγωνιστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί για κάτι που ενδεχομένως βρίσκεται μόνο μέσα στον… εγκέφαλο του Ισπανού.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός επανέλαβε ότι από τις ενέργειες των «πρασίνων» γίνεται κατανοητή η στόχευση του Παναθηναϊκού να κερδίσει στο παιχνίδι στα χαρτιά.