Το απόλυτο των βαθμών στους ομίλους του Champions League έχουν συγκεντρώσει Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου στα μισά της διαδρομής. Λογικό είναι οπότε αμφότερες κοιτάζουν ήδη τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Χρονικά προηγήθηκε το διπλό των πρωταθλητών Γερμανίας στην Κωνσταντινούπολη. Το 3-1 διαμορφώθηκε μετά το 70′ κι αφού πρώτα η Γαλατάσαραϊ είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Κέιν και Μουσιάλα όμως καθάρισαν για την ομάδα του Τούχελ.

Όταν τελείωνε το ματς της Μπάγερν άρχιζε αυτό της «βασίλισσας» στην Πορτογαλία. Και 16 λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκο άνοιγε το σκορ. Όταν ο Μπέλιγχαμ διπλασίασε τα τέρματα των «μερένγκες» ήταν πολύ δύσκολο για την Μπράγκα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, παρότι μείωσε σχετικά γρήγορα.

Πάντως το πιο σημαντικό διπλό ήταν αυτό της Άρσεναλ στην Ανδαλουσία. Οι «κανονιέρηδες» επιβλήθηκαν 2-1 της Σεβίλλης και πάτησαν στην κορυφή του ομίλου τους προσπερνώντας τη Λανς.

Επίσης η Γιουνάιτεντ έκανε σεφτέ μετά από δυο σερί ήττες στο ξεκίνημα, καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Κοπεγχάγης στο Μάντσεστερ με ήρωα τον Καμερουνέζο Ονανά που έπιασε πέναλτι στο 97′ κι απέτρεψε την ισοφάριση. Ο Μαγκουάιρ ήταν εκείνος που είχε σκοράρει για τους «κόκκινους διαβόλους».

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης (25/10)

Γαλατάσαραϊ – Μπάγερν 1-3
Μάντεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη 1-0
Σεβίλλη – Άρσεναλ 1-2
Λανς – Αϊντχόφεν 1-1
Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
Ουνιον Βερολίνου – Νάπολι 0-1
Ίντερ – Ζάλτσμπουργκ 2-1
Μπενφίκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1