To MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τη μάχη γιγάντων ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μίλαν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, απόψε στις 22:00.

Το ντέρμπι του 6ου ομίλου έχει χαρακτήρα πρόωρου «τελικού» για τις δυο ομάδες. Δυο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δίνουν ραντεβού στο «Παρκ ντε Πρενς» σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για τη συνέχειά τους στη διοργάνωση. Για να μην αποδειχθεί… το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πάρει στις πλάτες του τους πρωταθλητές Γαλλίας κόντρα στους «ροσονέρι» των 7 UEFA Champions League. Γαλλική φινέτσα και ποδόσφαιρο ποιότητας απέναντι στην ιταλική μαεστρία και μια φανέλα βαριά σαν ιστορία. Το UEFA Champions League στα καλύτερα του!

Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με απευθείας συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ακολουθεί το Post-Game με τις καλύτερες φάσεις της 3ης αγωνιστικής, με έμφαση στους αγώνες Γιουνγκ Μποϊς – Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ, Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης, Νιουκάστλ – Ντόρτμουντ και Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις δύσκολες αποστολές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League και του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος