«Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε τον κ. Τσίπρα να προσπαθεί να αντιγράψει τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το ίδιο και ο κ. Κασσελάκης πριν από λίγες εβδομάδες. Δεν είναι α λα κάρτ ο Ανδρέας Παπανδρέου. Στον ΣΥΡΙΖΑ ας βρουν και κάτι δικό τους εν πάσει περιπτώσει να λένε στα πράγματα, ακόμα και στα ζητήματα των διαγραφών». Αυτό τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε ανοίξει τις πόρτες στους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ»

Επανέλαβε, δε, ότι το ΠαΣοΚ έχει ανοίξει τις πόρτες στους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια: «Έχουμε ανοίξει, φυσικά, τις πόρτες μας και την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε ανθρώπους, οι οποίοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια προερχόμενοι από το ΠαΣοΚ. πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι προέρχονταν από τον χώρο του ΠαΣοΚ, ψήφισαν τα προηγούμενα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί».

«Το ΠαΣοΚ σήμερα είναι εδώ, είναι ενωμένο, είναι ισχυρό. Έχει ως στόχο να καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα υπεισέλθει κανένας μας, ούτε εγώ στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Ο Παύλος Χρηστίδης έκανε και αναφορά στην Φώφη Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, στις 25 Οκτωβρίου 2021: «Το ΠαΣοΚ άρχισε να παίρνει την ανοδική τροχιά με τον δύσκολο δρόμο και με την εκλογή μιας γυναίκας, της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σαν αύριο πριν από δύο χρόνια ακριβώς, ακολουθώντας έναν αξιακό δρόμο και της ενότητας και της ανανέωσης και της πολιτικής αυτονομίας».