Αίσιο τέλος στην περιπέτεια που βίωσε η οικογένεια του Γιάννη Καλλιάνου, όταν διαρρήκτης εισέβαλε την ώρα που έλειπαν στο σπίτι τους στη Βούλα και το έκανε φύλλο και φτερό. Ο δράστης από την Κούβα είναι «ήδη στο κελί του», όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, ενώ δύο ακόμα άτομα έχουν ταυτοποιηθεί και είναι ζήτημα ωρών να συλληφθούν.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι τα κλοπιμαία τούς έχουν ήδη επιστραφεί και εξήρε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.  «Είναι συγκινητικός και συγκλονιστικός ο τρόπος και η μέθοδος που εργάζονται τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και αξίζουν τον σεβασμό όλων μας. Καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με εκατοντάδες εγκληματίες και τους συλλαμβάνουν. Είναι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με σκληρά λόγια για τους διαρρήκτες και ευχήθηκε κανείς μην βιώσει κάτι παρόμοιο με αυτό που βίωσε η οικογένειά του. «Αυτόν τον βιασμό ψυχής που υποστήκαμε οικογενειακώς και που έχουν υποστεί χιλιάδες άλλες οικογένειες, ελπίζω να μην τον ξαναζήσει κάνεις. Αυτά τα κτήνη που διαλύουν ανθρώπινες ψυχές, οικογένειες ολόκληρες και κόπους ετών θα οδηγηθούν εκεί που τους αξίζει, στην ελληνική δικαιοσύνη και ύστερα στις φυλακές. Εκεί τους αξίζει και εκεί πρέπει να πάνε!».

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου