Τον σύντροφο του, Τάιλερ Μακμπεθ, θα παντρευτεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος πρόκειται να γίνει σε θέρετρο στα Hamptons.

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Η πρώτη αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για τον σύντροφό του έγινε στο πρώτο βίντεο μέσω του οποίου γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι», είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε, επίσης, ευχαριστήσει τον σύντροφό του, Τάιλερ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά από τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάνω από όλα, να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Και αυτή είναι ο Τάιλερ και η σκυλίτσα μας» είχε πει. «Να πω στον Τάιλερ… Ευχαριστώ! Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ».