Οι θρύλοι της κωμωδίας και συμπρωταγωνιστές στη σειρά «Only Murders in the Building», Steve Martin και Martin Short ανακοίνωσαν νέο live show με το οποίο θα κάνουν περιοδεία στις ΗΠΑ το επόμενο καλοκαίρι.

Η περιοδεία τους με τίτλο «The Dukes of Funnytown!» θα ξεκινήσει στις 3 Μαΐου στο Syracuse, στη Νέα Υόρκη, με προγραμματισμένες παραστάσεις στο Buffalo στην ίδια πολιτεία και στο Atlantic City του Νιου Τζέρσεϊ.

Φωτ.: James Devaney

Ειδικοί καλεσμένοι των Steve Martin και Martin Short θα είναι το συγκρότημα Steep Canyon Rangers, καθώς και ο μουσικός του συγκροτήματος του βραδινού σόου «Jimmy Kimmel Live»,  Jeff Babko.

Οι δύο κωμικοί, μακροχρόνιοι φίλοι και συνεργάτες, που ξεκίνησαν την καριέρα τους κατά τη διάρκεια της άνθησης της stand-up κωμωδίας τη δεκαετία του 1970, κάνουν περιοδείες μαζί περιστασιακά από το 2015.

Το «Only Murders in the Building», στην οποία πρωταγωνιστούν μαζί με τη Selena Gomez έχει γίνει η σειρά του Hulu με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Στο σόου «The Dukes of Funnytown!» διακωμωδούν το Χόλιγουντ και την ευμετάβλητη φύση των διάσημων και πειράζουν ο ένας τον άλλον.