Ένα σχόλιο του γραμματέα της ΚΝΕ Θοδωρή Κωτσαντή για τα ρούχα που φορούσε σήμερα η Ράνια Τζίμα στην εκπομπή του Mega για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προκάλεσε την έκπληξη της.

«Καταρχήν κα. Τζίμα μάλλον περιμένατε σήμερα μεγάλη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης γι’ αυτό είστε και στα κόκκινα. Και ήρθε αυτή η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης» υπογράμμισε ο κ. Κωτσαντής για να αιφνιδιάσει τη Ράνια Τζίμα η οποία απάντησε ξαφνιασμένη: «Να σας πω την αμαρτία μου, από εσάς δεν περίμενα ένα τέτοιου τύπου σχόλιο. Με εκπλήσσετε. Αλλά, επειδή είμαι συνηθισμένη από άλλους πολιτικούς χώρους, θα το προσπεράσω» είπε.

«Δηλαδή δεν σας κάνει καμία εντύπωση που σχολιάζει μόνο το ρούχο;» αναρωτήθηκε η Ράνια Τζίμα, απευθυνόμενη στους υπόλοιπους παρευρισκομένους. «Μήπως θέλετε να δείτε και παπούτσι; Κάτι; Ελάτε» πρόσθεσε με νόημα.

Ο κ. Κωτσαντής έσπευσε να διευκρινίσει ότι το σχόλιό του δεν είχε σκοπό να την υποτιμήσει. «Κοιτάξτε, δεν ήταν καθόλου το σχόλιο υποτιμητικό. Ίσα ίσα. Λέω ακριβώς ότι πρέπει επιτέλους σε αυτή τη συζήτηση να μπει και ένα αποτέλεσμα που μέχρι τώρα δεν έχουμε συζητήσει. Αλίμονο τώρα, αλίμονο. Με συγχωρείτε, όμως, εάν αυτό θεωρείτε. Θέλω να πω ότι υπάρχει ένα αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να συζητήσουμε».

«Κάτι πολιτικό κ. Κωτσαντή αντί για το ρούχο μου, σε σχέση με τη θέση του κόμματος σας, για το αποτέλεσμα που έχουμε στην Αθήνα θέλετε να πείτε;» αναρωτήθηκε εν συνεχεία η Ράνια Τζίμα.