Διάρρηξη με την μέθοδο του ριφιφί σημειώθηκε την Τετάρτη (11-10-2023) τα ξημερώματα σε φαρμακείο που βρίσκεται στην οδό Κύπρου, στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίονωση της Αστυνομίας, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, άγνωστος αριθμός δραστών εισήλθαν στο φαρμακείο από το διπλανό κατάστημα που ήταν κλειστό και αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή, η οποία περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα.

Βίντεο ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου που εξασφάλισε η ΕΡΤ δείχνει καρέ – καρέ τη δράση του διαρρήκτη.

Όπως φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό, ένας ημίγυμνος άνδρας πλησιάζει την ταμειακή μηχανή της επιχείρησης. Με πλάτη στην κάμερα ο διαρρήκτης, ο οποίος φοράει γάντια και κουκούλα ανοίγει ένα συρτάρι και αποσπά το χρηματικό ποσό που βρίσκει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο διαρρήκτης μπήκε μέσα αφού πρώτα εισήλθε σε ένα κλειστό κατάστημα με το οποίο γειτνιάζει το φαρμακείο. Ο ληστής που ήξερε πώς να κινηθεί έφυγε από την επιχείρηση αποσπώντας ένα σημαντικό ποσό που υπήρχε στο ταμείο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τυχόν γενετικό υλικό για να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Πηγή: ΕΡΤ