To MEGA βρίσκεται πάντα μπροστά στα μεγάλα γεγονότα και πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο σταθμός τροποποιεί το πρόγραμμά του και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» δίνει διπλό «παρών».

Σύσσωμο το μαχητικό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA, ψύχραιμα και αξιόπιστα καταγράφει, μέσα από δύο έκτακτα δελτία ειδήσεων, την τρέχουσα επικαιρότητα και παρέχει την πληρέστερη ενημέρωση στους πολίτες.

Σε πρώτο πλάνο οι ειδήσεις του MEGA παρακολουθούν τον Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών και καλύπτουν τον πόλεμο στο Ισραήλ με ζωντανές ανταποκρίσεις από τη Μέση Ανατολή.

Στις 18:00 το δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» παρουσιάζει η Κατερίνα Παναγοπούλου δίνοντας την πρώτη εικόνα της εγχώριας αλλά και διεθνούς φλέγουσας ειδησεογραφίας, με ρεπορτάζ και αναλύσεις από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

Στις 19:00 η ροή της ενημέρωσης συνεχίζεται με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση των ειδήσεων και τον Γιάννη Πρετεντέρη στον βασικό σχολιασμό. Μαζί τους, στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» θα βρίσκονται o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, κορυφαία πολιτικά στελέχη αλλά και έγκριτοι δημοσιογράφοι για την ανάλυση της συνολικής εικόνας όπως αυτή διαμορφώνεται σε όλη τη χώρα μετά τα πρώτα αποτελέσματα της κάλπης και την αποτίμηση του πολιτικού αποτυπώματος των εκλογών.

Ταυτόχρονα, οι ειδήσεις του MEGA παρακολουθούν στενά όσα μαίνονται στο Ισραήλ, μεταδίδοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις.