Η ΕΠΟ βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέου αρχιδιαιτητή με τον Τάκη Μπαλτάκο να κάνει γνωστή την πρόταση του.

Στα γραφεία της ΕΠΟ, στο πάρκο Γουδί διεξάγεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο να κάνει γνωστή την πρόταση του για τον αντικαταστάτη του Στιβ Μπένετ.

Οι αντιδράσεις

Με βάση τις πληροφορίες ο Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε τον Σουηδό, Πίτερ Φρόιντφελντ. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και τόνισε πως θέλει να ζητήσουν βιογραφικά από την UEFA.

Υπάρχουν κι άλλες αντιδράσεις και αναμένεται η τοποθέτηση της Super League. Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν υπήρξε κι άλλη πρόταση. Κι έτσι υπάρχει ήδη καχυποψία για τον Πίτερ Φρόιντφελντ.

Ποιος είναι ο Πίτερ Φρόιντφελντ

Ο Σουηδός πρώην διαιτητής, είχε τον έλεγχο της διαιτησίας στην πατρίδα του, στην Σουηδία. Παράλληλα αποτελεί κι έναν από τους παρατηρητές διαιτησίας της UEFA.

Επίσης αποτελεί και έναν εκ των μελών των πρώην διαιτητών της Σουηδίας, που είναι εκπαιδευτές σε μελλοντικούς διαιτητές και όχι μόνο.

Όταν ήταν εν ενεργεία διαιτητής απέκτησε το σήμα FIFA το 2001 και μετά από 8 χρόνια, σε ηλικία 45 ετών αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Διαιτήτευσε συνολικά 68 διεθνείς αγώνες σε διοργανώσεις UEFA/FIFA. Μεταξύ άλλων ήταν διαιτητής στον τελικό του Euro 2008.