Σκληρή επίθεση εναντίον του αντιπάλου του στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο νυν δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

«Υπάρχει ένα δίλημμα που θα κριθεί την επόμενη Κυριακή, αν θα ολοκληρωθούν σημαντικά έργα ή αν θα παραδώσουμε την πόλη σε επιχειρηματικά σχέδια των Αθηνών» τόνισε ο κύριος Ζέρβας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ζέρβα:

«Οι πολίτες μίλησαν και οφείλουμε τους ακούσουμε. Θέλουν περισσότερα. Τους καλώ την επόμενη Κυριακή να προσέλθουν μαζικά και να ψηφίσουν γιατί τις επόμενες πέντε ημέρες κρίνεται το μέλλον της πόλης. Αν θα ολοκληρωθούν σημαντικά έργα ή αν θα παραδώσουμε την πόλη σε επιχειρηματικά σχέδια των Αθηνών. Αν θα παραδώσουμε την πόλη σε ένα παλιό πολιτικό προσωπικό που θέλει να επανέλθει στα πράγματα.

Το δίλημμα ένα και ξεκάθαρο. Την εβδομάδα αυτή θα μιλήσουμε ξανά για όλα. Προτάσεις, σχέδια και λύσεις. Θα πάμε πόρτα-πόρτα σπίτι-σπίτι. Η Θεσσαλονίκη δε γυρίζει πίσω. Η Θεσσαλονίκη δεν εξαγοράζετε. Εχω μάθει να δίνω δύσκολες μάχες και να κερδίζω. Την άλλη Κυριακή σε αυτό το σημείο θα γιορτάζουμε τη νίκη της Θεσσαλονίκης και των πολιτών της».