Άγρια κόντα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και στον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο κ. Ηλιόπουλος για τον κ. Μπέο, που με ενσωματωμένο το 15,74% έχει συγκεντρώσει ποσοστό 56.80%.

«Υποθέτω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω ένα ερωτηματικό τι θα γίνει στη Θεσσαλία. Επειδή το προηγούμενο διάστημα συζητήσαμε πολύ για την έννοια της τοξικότητας, ειδικά στην αυτοδιοίκηση έχει καταγραφεί ένα μαύρο μέτωπο της τοξικότητας, το οποίο ξεκινάει από τον κ. Καμπόσο στο Άργος, ο οποίος είχε δημόσια χαρεί για το λιντσάρισμα στον κ. Μπουτάρη, πιάνει τον κ. Μπέο, εκλεχτό της κυβέρνησης και φτάσει και σε άλλους ανθρώπους» είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Υπάρχει ένα champions league τοξικότητας, που το έχει κερδίσει ο Μπέος με πολλή μεγάλη διαφορά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που καλύπτεται από την κυβέρνηση. Θα είναι κακή εξέλιξη για τη Δημοκρατία. Μακάρι να μην εκλεγεί» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

«Τι δουλειά κάνεις ρε συ;»

Ο Αχιλλέας Μπέος παρενέβη τηλεφωνικά. «Καλησπέρα σας, είμαι στο σπίτι και πάω σε εκλογικό κέντρο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αυτή η λάσπη… Αν η ΠΑΕ Βόλος από το Πανθεσσαλικό οφείλει ένα ευρώ, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Αλλά αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμα. Λάσπη, κατηγορίες. Να μας πει ο κ. Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Και σε βλέπω και στο παράθυρο; Ποιο είναι το επάγγελμά σου; 4%. Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε και χαρακτήρισε τον κ. Ηλιόπουλο ανεπάγγελτο.

«Δεν το επιτρέπω. Κύριε Μπέο να είστε σε ένα κόσμιο πλαίσιο. Σας παρακαλώ πολύ, βοηθήστε με. Χωρίς ύβρεις παρακαλώ, απαντήστε» τόνισε η Σία Κοσιώνη, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι δε μπορεί να ανεχτεί αυτό το «καραγκιοζιλίκι».

«Η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις» πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος, με τον Αχιλλέα Μπέο να αναφέρει ότι σε λίγη ώρα ο λαός του Βόλου θα δώσει την απάντησή του.