Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, κατάφερε να επανεκλεγεί στον Δήμο Πειραιά μετά τις σημερινές Δημοτικές εκλογές.

«Θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε η τρίτη θητεία να είναι καλύτερη κι από τις δύο πρώτες». Με αυτή τη δέσμευση ο επανεκλεγείς, με πολύ μεγάλο ποσοστό, δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης ολοκλήρωσε την ομιλία του μετά την πολύ μεγάλη νίκη του «Πειραιά Νικητή» από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Μώραλης, αφού ευχαρίστησε του Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες που τον οδήγησαν σε αυτόν τον θρίαμβο υπογράμμισε ότι ο «Πειραιάς Νικητής» είναι η «μακροβιότερη αρχή στην ιστορία της πόλης μας».

«Θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε η τρίτη θητεία να είναι καλύτερη κι από τις δύο πρώτες»

Στη συνέχεια τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πιστεύει ότι οι πολίτες επέλεξαν τον «Πειραιά Νικητή» για δύο λόγους: «Ένα γιατί αναγνώρισαν τα καλά αποτελέσματα της δουλειάς μας, ότι ο Πειραιάς έχει ήδη αλλάξει και δεύτερον γιατί μας εμπιστεύονται ώστε να λύσουμε τα προβλήματα που προφανώς είναι υπαρκτά, όπως σε κάθε μεγάλη πόλη».

Τέλος δεσμεύτηκε ότι θα δουλέψουν όλοι το ίδιο σκληρά, προκειμένου «η τρίτη θητεία να είναι καλύτερη κι από τις δύο πρώτες».

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μώραλης

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες για αυτή τη μεγάλη νίκη του ‘Πειραιά Νικητή’, για αυτή τη μεγάλη νίκη του Πειραιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μας κατέστησαν την μακροβιότερη αρχή στην ιστορία της πόλης μας, κι αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι μας επέλεξαν για μια ακόμα φορά για δύο λόγους: ένα γιατί αναγνώρισαν τα καλά αποτελέσματα της δουλειάς μας, ότι ο Πειραιάς έχει ήδη αλλάξει και δεύτερον γιατί μας εμπιστεύονται ώστε να λύσουμε τα προβλήματα που προφανώς είναι υπαρκτά, όπως σε κάθε μεγάλη πόλη.

Μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους των 200 υποψηφίων του Πειραιά Νικητή ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και μια δέσμευση πως θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε η τρίτη θητεία να είναι καλύτερη κι από τις δύο πρώτες».