Μία ημέρα πριν από τις κρίσιμες, γι’ αυτόν, εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού έχει πολλά να σκεφτεί, έμαθε ο Βηματοδότης.

Είναι κρίσιμες, γιατί όχι μόνο ανέβασε ο ίδιος τον πήχη, κάνοντας τους οπαδούς του να πιστεύουν στην συμμετοχή του στον β’ γύρο των εκλογών του Δήμος Αθηναίων, αλλά γιατί έχει να ανταγωνιστεί τον… εαυτό του, όπως έγραψε στη στήλη του Σαββάτου.

Τούτο τον απασχολεί, όπως λένε οι πηγές του, διότι όποιο αποτέλεσμα συγκεντρώσει κάτω από το 11% περίπου, που είχε πάρει στις αντίστοιχες εκλογές του 2019, θα είναι αποτυχία. Τότε είχε το άλλοθι της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ενώ τώρα είναι ο ίδιος αρχηγός στη θέση του αρχηγού.

Οι δημοσκοπήσεις όμως τον δείχνουν από λίγο έως αρκετά πιο κάτω από τα ποσοστά του 2019, συνεχίζει ο Βηματοδότης μπαίνοντας στο μυαλό του Κασιδιάρη, σημειώνοντας ότι αυτό που κυρίως σκέφτεται το πώς θα δικαιολογήσει στους οπαδούς του αυτή τη νέα αποτυχία.

Νέα, γιατί έρχεται μετά το φιάσκο με τους Σπαρτιάτες, όπου η ακροδεξιά παρέα Στίγκα και κασσιδιαρικών Βουλευτών, εν μέσω απειλών, ύβρεων και καταγγελιών, μόνιασε τελικά με εντολή του ίδιου του Κασσιδιαρη για να αποφύγει τα χειρότερα.

Έχει επίσης να σκέφτεται το χάος με τα στελέχη του που και αυτά μέσω διαδικτυακών ύβρεων και αλληλομηνύσεων δείχνουν μια εικόνα διάλυσης. Διάλυσης που θα επιταχυνθεί μετά και την αποτυχία του να «διοικήσει» τον Δήμο Αθηναίων αλλά και την μάχη του σταυρού που δίνουν, ανηλεώς μεταξύ τους, οι υποψήφιοι Δημοτικοί του σύμβουλοι.