Αγαπημένος ηθοποιός με μακρά πορεία σε κινηματογράφο και τηλεόραση ο Πάνος Μιχαλόπουλος, επέλεξε ξαφνικά ν’ αφήσει την υποκριτική. Η απόφασή του εκείνη, που έχει διαρκέσει περισσότερο από μια δεκαετία πλέον, προκάλεσε απορίες τις οποίες ο ίδιος απέφευγε να λύσει, έχοντας φύγει από την Αθήνα.

Μιλώντας αποκλειστικά στο σαββατιάτικο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega για την αποχή του από την τηλεόραση, ο γόης του ελληνικού σινεμά των 80s, ο σκληρός του «Τμήματος Ηθών» στα 90s και από τους πιο αναγνωρίσιμους μπαμπάδες της τηλεόρασης στα 00s, εξήγησε τους λόγους πίσω από την τηλεοπτική αποχή του.

«Μετά τη σειρά ‘Η Ώρα η Καλή’ πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ, γιατί μου έδωσε πολλά», ανέφερε αρχικά.

«Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μη ξαναβγώ στην τηλεόραση. Ζω μία άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του», συνέχισε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

«Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές, γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου. Κάνω μπάνια στη θάλασσα χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου», κατέληξε σχετικώς ενημερώνοντας πως έχει διαλέξει έναν άλλον τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα και τη δημοσιότητα.