Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, η Ηλιάνα Δανέζη δημοσιογράφος στο Mega και συντάκτρια στην εφημερίδα το «Βήμα»  συζητά με τον Γιάννη Διαμαντή  για  τέσσερις διαφορετικές δολοφονίες τις οποίες ενώνει μια συσκευή κινητού τηλεφώνου. Με ποιο τρόπο ερασιτεχνικά βίντεο αυτόπτων μαρτύρων λειτουργούν ως αδιάσειστα στοιχεία σημαντικών υποθέσεων; Μπορούν τα κινητά τηλέφωνα να αποδώσουν δικαιοσύνη;

Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, με τίτλο: «Μπορούν τα κινητά τηλέφωνα να αποδώσουν δικαιοσύνη;» θα ακούσετε:

1:25 Πως η καταγραφή των δολοφονιών από τα κινητά τηλέφωνα οδήγησε στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων

3:34 Τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση δολοφονίας του Αντώνη Καρυώτη

5:40 Τι ρόλο έπαιξαν τα βίντεο στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

7:00 Τα κενά στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου και ο μεγάλος αριθμός των βίντεο με καταγεγραμμένη τη δολοφονία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας

8:55 Η καταγραφή οπτικοακουστικού υλικού στη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

10:00 Οι περιορισμοί και το δικαίωμα καταγραφής περιστατικών βίας που μπορούν να αξιοποιηθούν στις αίθουσες δικαστηρίων

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!